Zdravo!

Ja sam Kristina Karanović,
master psiholog i REBT i KBT psihoterapeut.

Pomažem onima koji se bore sa anksioznošću, panikom i opsesivnim mislima da reše svoj problem kroz REBT i KBT psihoterapiju (nekima čak i za 3 seanse).

Pomažem onima koji žele da prevaziđu strahove i da postanu hrabri kroz kratku i efikasnu psihoterapiju. Možemo da se bavimo svakim pitanjem koje vas muči.

Hi!

I am Kristina Karanović,
a psychologist (with a bachelor’s and master’s degree in psychotherapy) and REBT&CBT counsellor.

The problems that I focus on when working with clients are self-confidence, anxiety, panic attacks, fears, sensitivity, anger, procrastination, diversity, professional orientation as well as many others.

We always begin with what bothers the client most at that moment. Clients have the right to data privacy and consequently everything we deal with remains strictly between us.

O MENI

Master psiholog (smer: Psihoterapija), diplomirani psiholog, dipl. vaspitač, specijalista za rad sa decom sa posebnim potrebama, praktičar Atos metoda, REBT savetnik i specijalizant RE&KBT psihoterapije. Praktičar PE - psihoterapije produženog izlaganja za tretman PTSP. Član Društva Psihologa Srbije, kao i EFPA (evropsko udruženje psihologa). Član Udruženja Umeće življenja. Osnivač centra za edukaciju Zen Plus.

Odličan student sa prosečnom ocenom preko 9 na studijama psihologije, i prosečnom ocenom 9,92 na specijalističkim studijama. Masterirala na smeru psihoterapija (integrativna psihoterapija) sa ocenom 10, sa temom Korelati subjektivne samoprocene zadovoljstva životom. Gimnaziju je završila u Sremskoj Mitrovici.

Iskustvo je stekla radeći sa humanitarnim organizacijama, marginalnim grupama, romskom decom i sa osobama sa posebnim potrebama, kao volonterka Novosadskog humanitarnog centra i Centra za pomoć mentalno nedovoljno razvijenim osobama grada Novog Sada. Završila je kurs TA 101 (Transakciona Analiza), Terapija posvećenosti i prihvatanja (ACT) 101, specijalizant je RE&KBT psihoterapije, sertifikovani je praktičar Atos metoda Milenka Vlajkova. Uspešno sprovodi Analizu individualnih potencijala, prema metodologiji Instituta za kognitivni menadžment iz Štutgarta. Završila je edukaciju Hipnoza i hipnoterapija Instituta za kognitivni menadžment u Štutgartu. Uspešno završila obuku iz PE - Terapije Produženog Izlaganja za tretman PTSP, u organizaciji Centra za tretman i proučavanje anksioznosti, Univerzitet Pensilvanija i Društva Psihologa Srbije.

Učestovala je u brojnim edukacijama i projektima u školama, kao na primer u projektu ‘Moćne priče u borbi protiv diskriminacije’. Završila je studije romologije na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu, kao i Ženske studije, u organizaciji istog sektora i ambasade Švedske. Na stručnoj praksi kao psiholog u toku studija je bila u Kliničkom centru Vojvodine u Novom Sadu i na VMA u Beogradu, a u toku pedagoških studija u Sremskoj Mitrovici u Predškolskoj Ustanovi ‘Pčelica’.

Savetovanje je dostupno u Novom Sadu, i u Sremskoj Mitrovici, kao i online, uz obavezno zakazivanje na telefon 0643704674.

Do sada više puta intervjuisana za mnoge medije: Politika, RTS, 24sedam, eko list, Bizlife, Wines of Serbia, Pronto soccorso psicologico iz Rima, itd.

Neke od tekstova i intervjua možete pročitati klikom na sledeće linkove:
- Izbor zanimanja - računovođa ili krotitelj lavova
- Wine And Psychology - Tasting Wine
- Psychotherapy and Wine - The Terror of a Whole Bottle of Wine
- Intervju sa psihologom
- Opsesija plišanim čudovištima iz horor igre brine roditelje - Šta stručnjaci kažu o igrački Hagi Vagi
- Mehanizmi odbrane, podkast Umologija - Fabrika kreativnosti

Zainteresovana za ekologiju i pitanja održivih načina života. Autor malog vodiča o kompostiranju, u slobodno vreme organizator i predavač na radionicama koje se tiču zaštite životne sredine i podizanja ekološke svesti. Živi u Novom Sadu.

Kristina Karanovic photo

MOJ KONTAKT

MOJI LINKOVI

ZAKAZIVANJE

Da biste zakazali svoj termin pozovite navedeni broj telefona ili pošaljite poruku.
Radno vreme:
ponedeljak - petak 12h-20h