Zdravo!

Ja sam Kristina Karanović,
diplomirani psiholog.

Vrlo uspešno pomažem pojedincima da ostvare svoj potencijal kroz psihološko savetovanje i koučing. Seanse održavam online i uživo.

Od 2008. godine kontinuirano ulažem u svoje školovanje, edukacije i znanje. Takođe uživam u deljenju znanja, te mnoge savete možete pronaći i na mojoj FB stranici. Do sada je moje radionice prošlo preko 150 ljudi.

O MENI

Master psiholog (smer: Psihoterapija), diplomirani psiholog, dipl. vaspitač, specijalista za rad sa decom sa posebnim potrebama, praktičar Atos metoda, REBT savetnik i specijalizant RE&KBT psihoterapije. Član Društva Psihologa Srbije, kao i EFPA (evropsko udruženje psihologa). Član Udruženja Umeće življenja.

Odličan student sa prosečnom ocenom preko 9 na studijama psihologije, i prosečnom ocenom 9,92 na specijalističkim studijama. Masterirala na smeru psihoterapija (integrativna psihoterapija) sa ocenom 10, sa temom Korelati subjektivne samoprocene zadovoljstva životom. Gimnaziju je završila u Sremskoj Mitrovici.

Iskustvo je stekla radeći sa humanitarnim organizacijama, marginalnim grupama, romskom decom i sa osobama sa posebnim potrebama, kao volonterka Novosadskog humanitarnog centra i Centra za pomoć mentalno nedovoljno razvijenim osobama grada Novog Sada. Završila je kurs TA 101 (Transakciona Analiza), Terapija posvećenosti i prihvatanja (ACT) 101, specijalizant je RE&KBT psihoterapije, sertifikovani je praktičar Atos metoda Milenka Vlajkova. Uspešno sprovodi Analizu individualnih potencijala, prema metodologiji Instituta za kognitivni menadžmet iz Štutgarta.

Učestovala je u brojnim edukacijama i projektima u školama, kao na primer u projektu ‘Moćne priče u borbi protiv diskriminacije’. Završila je studije romologije na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu, kao i Ženske studije, u organizaciji istog sektora i ambasade Švedske. Na stručnoj praksi kao psiholog u toku studija je bila u Kliničkom centru Vojvodine u Novom Sadu i na VMA u Beogradu, a u toku pedagoških studija u Sremskoj Mitrovici u Predškolskoj Ustanovi ‘Pčelica’.

Savetovanje je dostupno u Novom Sadu, i u Sremskoj Mitrovici, kao i online, uz obavezno zakazivanje na telefon 0643704674.

Do sada više puta intervjuisana za mnoge medije: Politika, RTS, 24sedam, eko list, Bizlife, Wines of Serbia, Pronto soccorso psicologico iz Rima, itd.

Neke od tekstova možete pročitati klikom na neki od sledećih linkova:
- Izbor zanimanja - računovođa ili krotitelj lavova
- Wine And Psychology - Tasting Wine

Zainteresovana za ekologiju i pitanja održivih načina života. Autor malog vodiča o kompostiranju, u slobodno vreme organizator i predavač na radionicama koje se tiču zaštite životne sredine i podizanja ekološke svesti. Živi u Novom Sadu.

Kristina Karanovic photo

MOJ KONTAKT

MOJI LINKOVI

ZAKAZIVANJE

Da biste zakazali svoj termin pozovite navedeni broj telefona ili pošaljite poruku.
Radno vreme savetovališta:
ponedeljak - petak 12h-20h